InnoSafe – Ako želite da budete potpuno sigurni.

„My home is my castle“.

To nije samo izreka. Što vise to karakterizira životni osjećaj, koji povezujemo sa našim stanom, sa našom kućom. Ova sigurnost se ne bi smjela tako lakomisleno staviti na kocku. Danas je opasnost, da postanete žrtva provale, mnogo veća od one od prije 30 godina. Zato su potrebna individualna rješenja sigurnosti, a najbolja su sistemi vrata od TROCAL-a.

Provalnici najčešće provaljuju tamo gdje ima najmanje otpora. To znači, da ciljano biraju slabosti fasade. A to su u prvoj liniji vrata, kao i balkoni i vrata na terasama kuća i stanova. Tome se možete suprotstaviti. Policijska istraživanja jasno pokazuju, da se sa dobrom tehnikom sigurnosti pokušaji provale uspješno mogu osujetiti. Spriječiti pomoću prevencije – sa InnoSafe sistemima vrata od TROCAL-a.

Sigurnost u svakom detalju. Sistemi vrata od TROCAL-a.

TROCAL je razvio PVC profile, koji udovoljavaju svim zahtjevima prvoklasnih sistema vrata. Sa patentiranom zavarenom ugaonom spojnicom su posebno stabilna i odlikuje ih enormna stabilnost na propuh. U kombinaciji sa odgovarajućim okovima i punjenjima za vrata su mogući najviši stepeni sigurnosti.

Lijepa vrata nisu stvar sreće.

Pored sigurnosti TROCAL Vam nudi i privlačnu optiku. Mnoge varijante dizajna i boja nude za svaki ukus optimalno rješenje i ispunjavaju Vaše individualne zahtjeve. Takođe i što se tiče funkcionalnosti ne morate ići na kompromis.TROCAL sistemi vrata mogu se zaključavati prema vani ili unutra. Čak i ekstremno nepovoljne prilike Vam ne mogu ništa. Pored toga TROCAL Vam nudi kompletan program dodataka, koji i invalidima omogućava ugodno stanovanje.